Om Rillco AB

Rillco AB är leverantör av två egna ställningssystem samt ett så kallat XXL Kedertak för att tillfälligt täcka över huskonstruktioner och liknande. Dessutom ställningstillbehör och kopplingar ingår i sortimentet.

Vi jobbar med kunder i Sverige, Finland och Norge och bidrar med en omsättning ca EUR 2 milj, varav 1/4 del faktureras från det Svenska bolaget och 3/4 delar faktureras direkt från Rillco’s delägare i Kina. Det unika i detta sammanhang är att den kinesisk delägaren i Rillco har satsat stort i att typkontrollera och certifiera ställningssystemen hos SP i Borås, även kopplingar och Kedertaket som tillverkas i Kina och exporterar till Europa.

Detta är helt unikt eftersom kostnaden för provning per system är ca 1 milj kr och ingen annan kinesisk tillverkare av ställningssystem har gjort detta i egen regi. Vi erbjuder samtliga Rillco produkter till låga priserVi åtar oss även beräkningar åt kunder av komplicerade projekt. Vi har ett kontor och vårt huvudlager i Göteborg och ett mindre kontor i Kristianstad.

QSR Modulställning

Modul ställningen QSR förkortning av QS Round är en industri och fasadställning med stor lastförmåga. Upp till lastklass 6 som är den högsta. Det unika med QSR jämfört liknande system är monteringen med färre delar och med en lägre totalvikt. Generellt ca 17% färre delar att hantera och köpa in, vilket ger motsvarande lägre arbetskostnad och investering.

AluXram

En lätt fasadställning lastklass 3,  för snabb montering, enkel och lätt att hantera. Ett material som kan användas av allt från villaägare till målare, snickare och takarbeten.

XXL Kedertak

En ny produkt, som SP i Borås precis slutfört beräkningarna på. Taket klarar ett fritt spann utan hjälpmedel på ca 35 m och med förstärknngar ett spann på upp till drygt 40 m. Än så länge levererat enbart till Finland.

Har du några frågor?

Kontakta oss direkt via en personlig kontakt eller skicka oss ett mail via vårt kontaktformulär.

Harry Sneitz

Produktansvarig på Rillco AB

Vill du veta mer om våra produkter är det Harry du skall prata med. Han kan våra produkter utan och innan och har en lång och gedigen erfarenhet inom ställningsbranschen.

harry@rillco.com
Tel. 040 - 666 88 40
Mobil. 0772 - 74 11 019

Vårt lager har öppet på vardagar är mellan 08.00 - 16.00.
Vi har stängt på lördagar och söndagar.

 

4 + 9 =