Om Rillco AB

Rillco AB är leverantör av två egna ställningssystem samt ett så kallat XXL Kedertak för att tillfälligt täcka över huskonstruktioner och liknande. Dessutom ställningstillbehör och kopplingar ingår i sortimentet.

Rillco AB är helägt av Jiajun Zhang, Kina, som även är innehavare av Qingdao Scaffolding Import & Export Co., Ltd, Qingdao, Kina.
Det kinesiska företaget har typkontrollerade ställningsprodukter som Modulställning i stål, Ramställning i aluminium och ställningskopplingar.
Det svenska bolaget har kontor och lager med adress, Importgatan 19, 422 46 Hisings Backa norr om Göteborg.

QSR Modulställning

Modul ställningen QSR förkortning av QS Round är en industri och fasadställning med stor lastförmåga. Upp till lastklass 6 som är den högsta. Det unika med QSR jämfört liknande system är monteringen med färre delar och med en lägre totalvikt. Generellt ca 17% färre delar att hantera och köpa in, vilket ger motsvarande lägre arbetskostnad och investering.

AluXram

En lätt fasadställning lastklass 3,  för snabb montering, enkel och lätt att hantera. Ett material som kan användas av allt från villaägare till målare, snickare och takarbeten.

XXL Kedertak

En ny produkt, som SP i Borås precis slutfört beräkningarna på. Taket klarar ett fritt spann utan hjälpmedel på ca 35 m och med förstärknngar ett spann på upp till drygt 40 m. Än så länge levererat enbart till Finland.

Har du några frågor?

Kontakta oss direkt eller skicka oss ett mail via vårt kontaktformulär.

11 + 10 =